ظروف گرد که برای جوشاندن مایعات و تهیه خورش طراحی شده است قابلمه چدن زرساب می باشد. آنها همچنین اجازه پخت غذا را می دهند، اگرچه مدیریت آن معمولاً چالش برانگیز است. شکل آن باعث توزیع یکنواخت گرما و در نتیجه پخت یکنواخت برای خورش شما می شود.
هنگام پخت و پز می توان از آنها در فر یا روی اجاق گاز استفاده کرد. گلدان ها انواع مختلفی دارند و مواد مختلفی دارند.
آنها کف پهن دارند تا اطمینان حاصل شود که حداکثر هدایت گرما وجود دارد. قابلمه ها برای تهیه سوپ سس، کاسه و پخت و پز مناسب هستند.
برای حرکت و ریختن آسان، گلدان ها دارای دسته های بزرگ هستند. کسانی هستند که یک دسته بلند دارند، در حالی که بقیه دارای دو دسته حلقه هستند.
قابلمه های روندو دارای سطح گرمایی پهن و مناسب برای پخت سبزیجات و گوشت در مایعات محدود می باشد.
قابلمه ها برای پخت آهسته و طولانی مناسب هستند تا اطمینان حاصل شود که مایع اضافه شده به غذا طعم و آب آن را اضافه می کند.
قابلمه های دستکاری شده به عنوان یک حمام داغ برای آب کردن کره، سفید کردن سبزیجات و گرم کردن سس ها استفاده می شود.
این نوع قابلمه ها برای آرام پز مناسب هستند. بهتر است از آنها برای تهیه استاک، پاستا، سوپ، غذاهای دریایی و سبزیجات استفاده شود.
گلدان ها بلندتر و قطر کمتری دارند که به حفظ مایع برای انتقال حداکثر طعم کمک می کند. آنها همچنین امکان پخت و پز با بخار را در صورت استفاده همراه با سبد بخار فراهم می کنند.
بخارپز به قابلمهای گفته میشود که معمولاً یک صفحه فلزی در بالای آن دارد.
با استفاده از بخار پخته میشود، جایی که آب به ته آن اضافه میشود و بخار آب، غذای شما را که در قسمت فلزی قرار داده شده است، میپزد.
قابلمه ها برای بخارپز کردن کلم بروکلی و سبزیجات مناسب هستند.