پیاز قرمز حاوی مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان و فلاونوئید نسبت به پیاز زرد یا سفید است و منبع غنی کورستین است.
همچنین کوئرستین موجود در پیاز و پودر پیاز قرمز یک آنتی اکسیدان قوی با خواص ضد التهابی است که می تواند به مبارزه با بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و سرطان کمک کند و برای از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن مفید است.
همچنین می تواند از آزاد شدن هیستامین جلوگیری کند و پیاز را به یک آنتی هیستامین طبیعی تبدیل کند.
با توجه به مقادیر بالای خواص آنتی اکسیدانی موجود در پیاز قرمز نسبت به سفید یا زرد، پیاز قرمز محافظت قوی تری در برابر انواع خاصی از سرطان مانند سرطان معده، کولورکتال، دهان، حنجره، مری و تخمدان ایجاد می کند.
توصیه می شود حداقل 3 پیاز در هفته (یا نصف پیاز در روز) بخوریم تا بیشترین فواید را داشته باشیم. کورستین فراوان موجود در پیاز قرمز برای کاهش التهاب و پیشگیری و درمان سرطان مفید است.
پودر پیاز قرمز به عنوان آنتی اکسیدان قوی عمل می کند که پاسخ های ایمنی را تحریک کرده و التهاب را در بدن ما کاهش می دهد.
پیاز منبع غنی گوگرد است که با از بین بردن سموم و فلزات سنگین به تسهیل فرآیند سم زدایی در بدن کمک می کند.
پودر پیاز قرمز خشک شده منبع غنی ویتامین C و فیتوکمیکال است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
ویتامین C یک ویتامین ضروری محلول در آب است که بدن ما برای ساخت کلاژن به آن نیاز دارد. کلاژن نوعی پروتئین است که در بهبود زخم و حمایت از سیستم ایمنی نقش دارد.
پیاز منبع غنی بیوتین است، بیوتین علاوه بر اینکه برای پوست و موی سالم مفید است، اثرات مثبت زیادی بر سلامت ما دارد و یکی از آنها مبارزه با علائم مرتبط با دیابت نوع 2 است.
ترکیب بیوتین و کروم می تواند به تنظیم سطح قند خون و حتی کاهش مقاومت به انسولین کمک کند.
پیاز خام همچنین باعث تولید HDL، کلسترول خوب ضروری برای سلامتی می شود و خطر حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد.