گردو (Juglans regia) سرشار از آنتی اکسیدان، پروتئین، فیبر غذایی و اسیدهای چرب ضروری امگا 3 است. همه این مواد مغذی به فواید گردو کمک می کنند.
مغز گردو خرد شده می تواند سیاه یا قهوه ای باشد و هر دو گونه دارای طیف وسیعی از فواید سلامتی هستند.
آنها ممکن است سلامت قلب را تقویت کنند، خطر سرطان را کاهش دهند، از عملکرد مغز حمایت کنند و التهاب را کاهش دهند.
در این مقاله به فواید گردو، انواع آن، مشخصات تغذیه ای، نحوه استفاده و خطرات آن می پردازیم. نگاهی بیاندازید.
گردو با توجه به سطوح بالای اسیدهای چرب امگا 3 برای سیستم قلبی عروقی بسیار مفید است.
خوردن چند عدد گردو در روز ممکن است به کاهش فشار خون نیز کمک کند، اسیدهای چرب امگا 3 برای کاهش کلسترول بد در بدن و تشویق تولید کلسترول خوب شناخته شده است.
آنها همچنین به کاهش التهاب و تقویت عملکرد عروق خونی کمک می کنند (1)، (2)، (3). در نتیجه، گردو می تواند سلامت قلب را تقویت کند.
ممکن است خطر سرطان را کاهش دهد: گردو سرشار از ترکیبات گیاهی مانند اسیدهای چرب امگا 3، پلی فنول ها و اورولیتین ها است. این اجزای فعال زیستی ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشند.
گردو ممکن است خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان ها مانند سرطان سینه، روده بزرگ و پروستات را کاهش دهد.
انجمن آمریکایی تحقیقات سرطان بیان کرد که مصرف چند عدد گردو در روز ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه کمک کند.
3. ممکن است از عملکرد مغز پشتیبانی کند: اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردو برای مغز نیز مفید است. خوردن غذاهای غنی از اسیدهای چرب ضروری (مانند اسیدهای چرب امگا 3) ممکن است زوال شناختی را کاهش دهد.
در یک مطالعه بر روی افراد مسن، مصرف روزانه گردو بهبود عملکرد شناختی را نشان داد.
4. ممکن است التهاب را کاهش دهد: افراد مبتلا به بیماری های التهابی مانند آسم، آرتریت و اگزما می توانند به دلیل وجود اسیدهای چرب ضروری از گردو بهره مند شوند.
گردو ممکن است با التهاب مبارزه کند و خطر بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهد.
پلی فنول های موجود در گردو ممکن است به مبارزه با التهاب نیز کمک کند.
پلی فنول ها ترکیبات مفیدی هستند که می توانند به بهبود پروفایل چربی (چربی) ما کمک کنند.