از آنجایی که استفاده از سس خرما روشی مطمئن و طبیعی برای شیرین کردن هر ماده غذایی برای کودک شما است، می توانید از آن در بسیاری از آماده سازی ها استفاده کنید. افزودن سس خرما به شیر می تواند طعم آن را افزایش دهد.
برخی معتقدند که احتمال جذب آهن ممکن است کاهش یابد زیرا افزودن خرما باعث ترکیب مستقیم کلسیم با آهن می شود.
می توانید با سرو کردن سس خرما برای کودکان خود از جمله نوزادان احساس خوبی داشته باشید. از آنجایی که از خرمای طبیعی به دست می آید، شیرین کننده خوبی است.
به این موارد محتوای آهن و فیبر آن را اضافه کنید و گزینه ای عالی حتی برای نوزادان خواهید داشت.
خرما حاوی آهن بالایی است به طوری که به افزایش سطح هموگلوبین و جلوگیری از کم خونی کمک می کند.
مصرف روزانه 25 گرم برای هر فرد به مدت 30 روز می تواند سطح هموگلوبین را در زنان باردار افزایش دهد، در 25 گرم خرما حاوی 0.225 آهن است.
این شیرین کننده طبیعی نت های کاراملی خرمای خشک شیرین را به تصویر می کشد و مکملی عالی برای قهوه داغ یا سرد است.
از عسل نازکتر است، اما میتوان آن را برای بافت چسبناکتر کاهش داد. استفاده از هر دو روش باید خوب باشد.
سس خرما فقط شکر نیست، بلکه در واقع غذایی است که از یک میوه درست می شود. سس خرما از نظر شاخص گلیسمی پایین است.
ما این را زمانی تأیید کردیم که یک مطالعه بالینی به بررسی تأثیر آن بر قند خون در زمان واقعی روی افراد بالینی انسانی انجام دادیم که منجر به GI 47 +/- 2 شد.
برای پخت، باید از سس خرما کمتری در هنگام جایگزینی شکر دانه ریز به نسبت 2/3 فنجان سس خرما برای هر 1 فنجان شکر و مایع کمتری در دستور غذا استفاده کنید.
یا به سادگی عسل، سس افرا یا ملاس را با سس خرما در دستور پختها جایگزین کنید تا طعم کاراملیتری داشته باشید که فقط خرما میتواند ایجاد کند.