در حقیقت خلال سیب زمینی سرخ شده احتمالاً محبوب ترین غذای جانبی در ایالات متحده است.
این سیب زمینی های سرخ شده و خوشمزه با همه چیز از همبرگر گرفته تا استیک همراه است. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چند نوع سیب زمینی سرخ کرده برای دوست داشتن وجود دارد؟
سیب زمینی، در ابتدایی ترین حالت، فقط سه ماده است: سیب زمینی، روغن و نمک. اما ما موفق شدیم این سه ماده را مصرف کنیم و ده ها نوع مختلف سیب زمینی سرخ کرده درست کنیم.
دستور العمل هایی برای سیب زمینی سرخ کرده وجود دارد که قدمت آن به قرن هجدهم می رسد، بنابراین ما مدت زیادی است که عاشق این غذای جانبی بوده ایم.
در این راهنما، من انواع مختلف سیب زمینی سرخ کرده را برای دوستداران سرخ کردنی، از جمله تهیه و کاربردهای پرطرفدار آن ها، شرح می دهم.
از سیبزمینیهای سرخ شده کلاسیک گرفته تا همراههای فانتزی مانند سوفله Pommes، این انواع سرخکرده فرانسوی منحصربهفرد همگی خوشمزه هستند.
ویژگی های اصلی این واریته سطح برش خورده ماهی است که شکلی منحصر به فرد و «برش خورده» شبیه مقوای راه راه می دهد.
برش ویژه اغلب “رجز” یا “برش رج” نامیده می شود. مشخصات ماهی کاملاً شبیه چیپس سیب زمینی مواج یا ژولیده است.
این سیبزمینیهای سرخشده نسبت به سایر انواع سرخکرده، مانند بند کفش یا چوب کبریت، ترد کمتری دارند، اما شکلهای متمایز چین و چروک آنها را برای تهیه سس مورد علاقهتان عالی میکند.
سیب زمینی ها ابتدا از طریق یک ماندولین با یک چسب مخصوص برش مواج بریده می شوند تا برش چروک ایجاد شود.
سپس سیب زمینی های سرخ شده برای بار دوم فشار داده می شوند تا برش کامل روی سیب زمینی سرخ شده ایجاد شود.
سیب زمینی های فرفری در رستوران های فست فود و نشستن کمتر رایج است، که پیدا کردن آنها را بسیار سرگرم کننده تر می کند.
این سیب زمینی های سرخ شده طولانی هستند، زیرا آنها سیب زمینی کاملی هستند که با اسپیرالایزر بریده شده اند.
ماهیهای فرفری تک معمولاً در طی فرآیند پخت به قطعات کوچکتر تقسیم میشوند، اما هنوز بسیار طولانیتر از سرخکردههای معمولی هستند.