موم زنبور عسل را در جای خشک و خنک و عسل با موم را به دور از آلایندههای احتمالی و گرد و غبار نگهداری کنید. بهتر است از ظروف نگهداری پلاستیکی برای نگهداری بلوک های موم زنبور عسل استفاده کنید.
آنها را محکم بسته نگه دارید و از مناطق گرم خودداری کنید زیرا موم به راحتی ذوب می شود و به ظرف می چسبد.
موم زنبور عسل کثیفی و گرد و غبار را جذب می کند، بنابراین همیشه آن را در یک ظرف نگهداری کنید.
مدیریت ذوب موم به بلوک های کوچک بسیار ساده تر از یک بلوک بزرگ است.
در حالی که موم زنبور عسل تاریخ انقضا ندارد، ممکن است شکوفه ها را جمع کند که یک ماده پودری است که می تواند با یک پارچه تمیز پاک شود.
زنبورها برای ساختن موم برای کلونی خود بسیار سخت کار می کنند، نه برای انسان. وقتی آن را بدون نگرانی برای پایداری مصرف کنیم، این به شدت بر کلنی زنبور عسل تأثیر می گذارد.
اگر لانه زنبوری آنها غارت شود، ممکن است نتوانند غذای کافی برای زمستان ایجاد کنند.
برداشت موم اضافی بدون کار بیش از حد زنبورها امکان پذیر است.
جمع آوری بیش از حد موم به زنبورها این امکان را می دهد که لانه زنبوری تازه ای بسازند که عاری از بیماری باشد و برای پرورش نسل های زنبورهای آینده بهترین باشد.
کلنی های زنبور عسل از موم زنبور عسل برای ساختن استفاده می کنند موم زنبور عسل دارای طیف گسترده ای از کاربردها از جمله شمع سازی، بسته بندی مواد غذایی سازگار با محیط زیست و محصولات مراقبت از پوست است.
همچنین برای حالت دادن به چوب، جلوگیری از زنگ زدگی و باز کردن زیپ خوب است.
برداشتن موم از کندو هیچ زنبوری را نمی کشد. هنگامی که زنبورداران از شیوه های پایدار استفاده می کنند، فقط موم اضافی مصرف می کنند که فشاری بر کلنی وارد نمی کند.